Big Brotherin palkka: David Alexanderille maksetaan enemmän kuin toiseksi sijoittuneelle BB21:stä

Mitä Elokuvaa Nähdä?

David Alexander AVO PN22

David Alexander voitti 10 000 dollarin palkinnon Big Brother 22:sta. Kuvan luotto: CBS

Big Brotherin palkkapäivä on tulossa pian, ja on mielenkiintoista huomata, että David Alexander tienaa enemmän kuin Holly Allen sijoittuessaan toiselle sijalle Big Brother 21:n aikana.

David kuului myös BB21-sarjaan, mutta palasi pelaamaan Big Brother 22:ssa tänä kesänä. David sijoittui lopulta kahdeksanneksi – mikä oli paljon pidemmälle kuin monet fanit ennustivat hänen selviävän tällä kaudella.

Päästymällä juuri PN22-tuomaristoon David varmisti, että hän saisi enemmän rahaa pelaamalla PN22:ta kuin Holly melkein voittaessaan PN21:n.

seitsemän kuolemansyntiä kauden 3 julkaisu

Kuinka se on mahdollista, kysyt? No, puretaan sitä hieman.

Big Brother -stipendit saavat ihmiset kilpailemaan

Esityksen normaalin kesäkauden aikana voittaja vie kotiin 500 000 dollaria ja toiseksi sijoittunut saa mukavat 50 000 dollaria.

Jackson Michie voitti 500 000 dollaria viime kesänä, ja Holly Allenin piti tyytyä 50 000 dollariin.

joka loukkaantui alaskan pensaikkoihin

Palkintorahojen lisäksi jokaiselle talon vieraalle jaetaan viikoittainen stipendi. Jos he kestävät pidempään pelissä, he voivat edelleen ansaita rahaa verrattuna henkilöön, joka lähetettiin kotiin viikolla 1 tai 2.

Koska Jackson ja Holly sijoittuivat ensimmäiseksi ja toiseksi, he saivat palkintorahat, mutta eivät stipendiä. Se rajoitti, kuinka paljon he voivat voittaa kaudellaan, mutta asiat toimivat hieman eri tavalla Big Brother All-Stars 2:ssa.

Big Brotherin palkkapäivä lähestyy David Alexanderia

Kuten olemme aiemmin raportoineet, David sai 40 000 dollaria esiintymispalkkiona tänä kesänä. Niin teki kaikki muutkin BB22-sarjan jäsenet. Se on upotettu maksu, joka on erillään kaikesta muusta, mitä he voivat ansaita.

Saatat myös pitää: Big Brother -spoilerit: Veto-voittajan voima, ensimmäinen salainen voima paljastettiin

Livesyötteissä Memphis Garrett paljasti, että päästessään BB22-tuomaristoon talovieraat alkoivat saada 2 000 dollaria lisää viikossa. Se on 40 000 dollarin shekin lisäksi, jonka he saavat pelkkää pelin pelaamisesta.

nettovaralliset orange Countyn todelliset kotiäidit

Tänä viikonloppuna Nicole Franzel ja Cody Calafiore puhuivat hieman lisää tulevista palkkashekkeistään ja totesivat, että jopa voittajat saavat esiintymismaksunsa palkintorahojen lisäksi.

Mutta palataanpa Davidiin. Jos Memphis oli oikeassa, David ansaitsee 14 000 dollaria stipendistään. Lisäksi David voitti 10 000 dollaria OTEV-vetokilpailun aikana.

Kaiken kaikkiaan David näyttää kävelevän pois Big Brother 22:sta 64 000 dollarin sekillä. Se on hämmästyttävä palkka kaverille, joka äänestettiin ensimmäisenä Big Brother 21:ssä, ja se osoittaa, kuinka hyvin tosi-tv voi joskus maksaa.

Mitä tulee joihinkin muihin palkkasekkeihin, viisi viimeistä talon vierasta ovat nyt keskittyneet voittamaan suuren palkinnon. Meillä on myös raportti siitä, ketkä aiotaan häätää, jotta BB22:n heitto vain viiteen ihmiseen.

Big Brother esitetään maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 8/7c CBS:llä.