Big Brother: Mitkä kuusi talon vierasta ovat ainoita, jotka sijoittuvat kolmeen finaaliin kahdesti?

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Enzo BB22 HOH 2

Enzo Palumbo on päässyt Big Brother All-Stars 2:n kolmen viimeiseen joukkoon. Kuvan luotto: CBS

Big Brother on saamassa päätökseen 25. kautensa Yhdysvalloissa, ja vain kuusi talon vierasta on päässyt kolmen finaalin joukkoon kahdella eri kerralla.

Tähän lasketaan mukaan ohjelman 22 kesäversiota, kaksi talvista julkkiskautta ja verkkoversio nimeltä Big Brother Over the Top.

Ja tehdäkseen siitä vielä mielenkiintoisemman, kolme niistä ihmisistä, jotka ovat päässeet kolmeen finaaliin kahdesti, ovat BB22-sarjan jäseniä.

Ole valmis kohtaamaan muutamia spoilereita tässä artikkelissa, sillä se käsittelee sitä, kuka on todennäköisesti päässyt kolmen viimeisen joukkoon tällä kaudella.

Ketkä talonvieraat ovat kahdesti päässeet kolmeen viimeiseen joukkoon?

Ennen nykyistä sarjakautta vain kaksi ihmistä oli koskaan päässyt kahdesti finaaliin. Dan Gheesling voitti Big Brother 10:n ja sijoittui sitten toiseksi Ian Terryn jälkeen Big Brother 14:ssä.

Paul Abrahamian sijoittui toiseksi Nicole Franzelille Big Brother 18:lla ja palasi Big Brother 19:ään, jossa hän sijoittui toiseksi Josh Martinezille.

Ja sitten oli Janelle Pierzina, joka sijoittui kolmannelle sijalle Big Brother 6:lla ja palasi kolmannelle sijalle myös Big Brother 7:llä.

Näitä kolmea talon vierasta on pidettävä ohjelman historian kuninkaallisina, ja se on yksi syistä, miksi ohjelman pitkäaikaiset fanit rakastavat edelleen Janellea.

Janelle häädettiin kuitenkin ennen kuin tuomaristo aloitti tämän kauden, joten hän ei päätynyt ensimmäiseksi henkilöksi, joka pääsi kolmen finaalin joukkoon kolmessa eri tilanteessa.

Saatat myös pitää: Big Brother 21:n Kat Dunn pukeutuu Jessica Rabbitiksi Halloweeniksi

Big Brother 22:n näyttelijöissä listalle liittyy kolme henkilöä

Cody Calafiore sijoittui toiseksi Big Brother 16:lla, Enzo Palumbo sijoittui kolmannelle sijalle Big Brother 12:lla, Christmas Abbott sijoittui kolmannelle sijalle Big Brother 19:llä ja Nicole Franzel oli Big Brother 18 -voittaja.

Mitä tulee lupaamiimme spoilereihin, Cody voitti viimeisen Power of Veton kaudelle 22, mikä antoi hänelle automaattisen paikan kolmen viimeisen joukossa. Oletetaan, että hän ottaa Nicolen mukaansa ja asettaa hänet myös kolmen viimeiseen joukkoon.

On myös mahdollista, että katsomme sarjan historian ensimmäistä kaksinkertaista voittajaa, jos BB22-raati päättää, että Nicole ansaitsee voiton tällä kaudella.

Yhteenvetona voidaan todeta, että ainoat kuusi ihmistä, jotka ovat koskaan päässeet kolmen finaalin joukkoon kahdella eri kaudella, ovat Dan, Paul, Janelle, Cody, Nicole ja Enzo.

Kuka voittaa Big Brother 22:n?

Cody on ollut – valmistaudu kliseeseen – kilpailupeto tällä kaudella voittamalla HOH:n kolme kertaa ja Power of Veton neljä kertaa. Hän näyttää olevan kauden voittajasuosikki ja hän kertoi vain live-syötteen kameroille olevansa varma, että hän voittaa.

Ainoa tapa, joka todennäköisesti muuttuu, on, jos kaksi viimeistä päätyy Nicole ja Enzo. Sitten se voi johtaa mielenkiintoiseen päätökseen BB22-tuomarista.

Saatat myös pitää: Big Brother 23:n Whitney Williams käsittelee Sandy Hookin ja Derek Xiaon kiistoja uudessa videossa

Ja koska viimeistä kolmea ei ole vielä virallisesti asetettu, joulu vetoaa Codyyn pelastamaan hänet ja viemään hänet kolmikkoon Nicolen yli. Eikö se olisi mielenkiintoinen televisio?

Big Brother esitetään maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 8/7c CBS:llä.

re: zero kara hajimeru isekai seikatsu spoilerit