Miami Dolphinsin temppupeli: Katso Matt Haack, Jason Sanders käyttää väärennettyä kenttämaata kosketussyöttöön Eaglesia vastaan

Mitä Elokuvaa Nähdä?

miami delfiinien temppupeliin kuuluu matt haack jason sanders TD

Miami Dolphins suoritti viileän temppupelin maalin saamiseksi pelissään Eaglesia vastaan. Kuvan luotto: NFL FOXissa

Miami Dolphins etsii uusia tapoja voittaa, mukaan lukien kurkottaminen temppuihinsa.

Sunnuntain ottelussa Philadelphia Eaglesia vastaan ​​Miami Dolphinsin temppupeli saattoi olla välttämätön kipinä heidän kauden kolmannessa voitossa. Se sisälsi lyönnin ja potkaisijan yhteyden touchdown-syötössä väärennetyn kenttämaalin kautta.

Sunnuntain Eaglesin 37-31-voitossa kotijoukkue meni siihen kahdesti, kun he kohtasivat neljännen tappiotilanteen. Toisella näistä yrityksistä he asettuivat potkimaan kolme pistettä, koska ne olivat kantaman sisällä.

Se päätyi kuitenkin väärennetyksi kenttämaaliksi. Miami siirtyi pois kenttämaalimuodostelmasta, jolloin lyöjä Matt Haack saattoi heittää TD-syötön. Vastaanottaja ei ollut kukaan muu kuin potkaisija Jason Sanders, joka teki hämmästyttävän saaliin ja antoi Dolphinsille kuusi pistettä.

Katso tämä video YouTubessa

kuinka monta vuodenaikaa demon Slayer

Kiihtynyt Sanders myös twiittasi NFL:n kohokohtavideon Twitterissä, kuten hänen tiiminsä.

Kyseessä on siis Dolphins touchdownin potkaisija/haltija, yksi pelin kommentoijista ilmoitti.

En ole koskaan nähnyt tätä… Voi luoja, mikä erittäin siisti näytelmä, hänen kollegansa huudahti ja piti myös valmentaja Brian Floresia nokkela erikoisjoukkueen pelaaja.

onko bryshere graylla kaksois?

Vuonna 2017 Haack yritti yhden syöttöyrityksen Dolphinsin kanssa, mutta hänet pysäytettiin silloin. Hän on nyt 1-2 ja hänellä on TD urallaan Miamin QB:nä. Joukkueet ovat nyt täysin hereillä aina, kun hän on kentällä näissä tilanteissa.

Tämä temppupeli auttoi Miami Dolphinsia ottamaan 14-13-johtoa ensimmäisellä puoliajalla. He päätyivät lisäämään pisteitä tulostauluun toisella puoliajalla Miamissa tehdyn innokkaan joukkueponnistuksen jälkeen.

Fitzpatrick, Dolphins voitti kauden kolmannen pelin

Sunnuntain peli ei ollut pelkkää kotijoukkueen huijausta. Tavallinen aloittava pelinrakentaja Ryan Fitzpatrick heitti 27-39 maaliin 365 jaardia ja kolme touchdownia auttaakseen Dolphinsin asiaa.

Toinen ohitettu TD tuli Haackin hauskan temppupelin ansiosta. Patrick Laird lisäsi uransa ensimmäisen syöksyllä kosketuksen ja Dolphins voitti Eaglesin 23-10 toisella puoliajalla.

Muuten, Sanders ei tehnyt maalia aiemmin akrobaattisen touchdown-saaliin jälkeen. Hän palasi myös normaalipaikalleen ja potkaisi kenttämaalin auttaakseen joukkuettaan varmistamaan toisen puoliajan johdon voittoon.

Samaan aikaan Philadelphia Eagles putosi 5-7 tappiolla. Carson Wentz yritti viimeisen sekunnin Hail Mary -syöttöä päätealueelle, mutta taika ei ollut siellä.

mihin minun sankariakatemiani lähtee mangasta

Dolphins-kuuntelu päätti pelin virallisesti ja antoi Miamin syyn juhlia kolmatta voittoaan tällä kaudella 2019-20.